Yayın Tarihi: 27.10.2023 13:34

Fakültemiz tarafından düzenlenen Bilim Söyleşi kapsamında Dr. Cafer BULUT "Eğirdir Gölü" başlıklı bilim söyleşisi gerçekleştirdi. Fakültemiz tarafından tertip edilen Bilim Söyleşisine SAREM enstitü Müdürü Fuat BİLGİN ve Teknik Koordinatör Dr. Cafer BULUT konuk olmuştur.

Açılış konuşmasını Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül KUBİLAY'ın yaptığı söyleşide  Enstitü Müdürü Fuat BİLGİN, SAREM ve kurumda yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşmıştır. Daha sonra Teknik Koordinatör Dr. Cafer BULUT "Eğirdir Gölü" konulu birsunum gerçekleştirmiştir. Eğirdir Gölünün dünü, bugünü, yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik tavsiyeler içeren sunum sonrasında dinleyicilerle beraber soru-cevap bölümü gerçekleştirilmiştir.