Antalya OSB Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı 2022 de fakültemizden Prof. Dr. Abdullah DİLER ve Arş. Gör. Göknur SÜRENGİL "Günümüzde ve Gelecekte İnsan Sağlığını Korumak Fermente Gıdalar ile Mümkün", Prof. Dr. Öznur DİLER "Ticari Balık Yemlerinde Yem Katkı Maddesi Olarak Kullanılmak Amacıyla Nanoemülsiyon Formunda Tıbbi Aromatik Bitki ve Probiyotik Ürün Geliştirilmesi", Arş. Gör. Dr. Hasan Batuhan Emre ÖZDOĞAN "Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılan Canlı Yem Zenginleştirme Ürünlerinin Geliştirilmesi" başlıklı projeleri ile Tarım, Kimya, Çevre, Biyoteknoloji (Tarımsal ve Hayvansal), Gıda kategorisinde Sergilenmeye ve Ödül Almaya Hak Kazanan Projeler seçilmiştir. Kendilerine çalışmalarında başarılar dileriz.