14 Aralık 2018 Cuma

Fakültemizin Akademik Yıl Açılış Töreni

15 Kasım 2018 Perşembe 17:53 tarihinde eklendi | 120 defa okundu

14.11.2018 tarihinde gerçekleşen, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Akademik Kuruluna, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin FAKİR, Prof. Dr. İsa TELCİ, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Nurhan YILDIRIM ve akademisyenler katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından akademik kurula geçildi. Açılış konuşmasında Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ayşegül KUBİLAY, fakültenin idari ve akademik personelle ilgili bilgilerin yanısıra, yapılan akademik çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Ardından, Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER, konuşmasında, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin vizyonu ve misyonu hakkında bilgi vererek, üniversitenin Isparta kamuoyu ve Türkiye nezdinde üstlendiği misyonun önemini belirtti ve üniversitemizi hak ettiği yere getirebilmek için hep beraber özveriyle çalışmamızın önemine dikkat çekti.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi

Ziraat Fakültesi Binası Kat:1 Doğu Yerleşkesi 32260, Isparta