Proje Yürütücüsü |
Proje Başlığı |
Yrd. Doç. Dr. Mete KUŞAT |
Balık Ağları Yapımında DYNEEMA Lifinin Kullanım Olanakları |
Prof. Dr. Öznur DİLER |
Farklı Sıcaklık Derecelerinde Muhafaza Edilen Bazı Uçucu Yağların In vitro Antibakteriyel Aktivitesinin Tespiti |
Prof. Dr. Öznur DİLER |
Gökkuşağı Alabalık (Oncorhyncus mykiss)’ ı Yetiştiriciliğinde Görülen Hexamitiosis’ in Tedavisinde Artemisia campestris L.’ in Kullanımı |
Doç. Dr. Yıldız BOLAT |
Sous-Vide Uygulanan Levrek(Dicentrarchus Labrax) Balıklarının Soğuk Depolama Sırasında Meydana Gelen Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Şengül BİLGİN |
Geleneksel sazan dolmasının mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal açıdan degerlendirilmesi üzerine bir araştırma |
Yrd. Doç. Dr. İsmail İbrahim TURNA |
İstanbul Boğazı’nda Dağılım Gösteren Deniz Marulunun (Ulva spp.ve Enteromorpha spp.) Mevsimsel Değişimleri ve Bölgesel Değerlendirilebilirliği |