Proje Yürütücüsü

Proje Başlığı

Yrd. Doç. Dr. Mete KUŞAT

Balık Ağları Yapımında DYNEEMA Lifinin Kullanım Olanakları

Prof. Dr. Öznur DİLER

Farklı Sıcaklık Derecelerinde Muhafaza Edilen Bazı Uçucu Yağların In vitro Antibakteriyel Aktivitesinin Tespiti

Prof. Dr. Öznur DİLER

Gökkuşağı Alabalık (Oncorhyncus mykiss)’ ı Yetiştiriciliğinde Görülen Hexamitiosis’ in Tedavisinde Artemisia campestris L. in Kullanımı

Doç. Dr. Yıldız BOLAT

Sous-Vide Uygulanan Levrek(Dicentrarchus Labrax) Balıklarının Soğuk Depolama Sırasında Meydana Gelen Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi

Doç. Dr. Şengül BİLGİN

Geleneksel sazan dolmasının mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal açıdan degerlendirilmesi üzerine bir  araştırma

Yrd. Doç. Dr. İsmail İbrahim TURNA

 İstanbul Boğazı’nda Dağılım Gösteren Deniz Marulunun (Ulva spp.ve Enteromorpha spp.) Mevsimsel Değişimleri ve Bölgesel Değerlendirilebilirliği