Öğrenci
> Aday Öğrenci
> Erasmus
> Farabi
> Mevlana
> Mezun Bilgi Sistemi
> Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
> Öğrenci Konseyi
> Sürekli Eğitim Merkezi
> Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Personel
> Mevzuat
> Personel Daire Başkanlığı
> Yüksek Öğretim Bilgi Sistemi
> Personel Bilgi Sistemi
> Elektronik Belge Yönetim Sistemi
> İnsan Kaynakları Başvuru Sistemi
> Döküman Arşivi
Araştırma
> Araştırma Merkezleri
> Bilimsel Araştırma Projeleri
> Bilgi Merkezi
> Tez Sorgulama
> Araştırmacı Bilgi Sistemi
Kurumsal
> Tanıtım
> Misyon ve Vizyon
> Yönetim
> Kurumsal Kimlik
> Tanıtım Filmi
> Protokol Listesi
> Yönerge ve Yönetmelikler
Bağlantılar
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
Kurumsal
Hakkımızda
Tanıtım Filmi
Tanıtım Broşürü
Fakülte Logo
Döner Sermaye
Projeler
2020 yılı projeleri
Üretim ve Araştırma Birimleri
Medya
Basında Fakültemiz
Etkinlik
6. Alabalık Sempozyumu
Su Ürünleri Eğitimi Çalıştayı 2019
Esuf Nostalji
Tıbbi Sülük Web Semineri (2021)
Sunumlar
Sonuç Raporu
Yeni Türler
Vizyon ve Mizyon
Organizasyon Şeması
Yetki, Görev ve Sorumluluklar
Yönetim
Kurullar
Kurul Kararları
Fakülte Kurulu Kararları
Yönetim Kurulu Kararları
Koordinatörlük & Temsilcilikler
Koordinatörlükler
Temsilcilikler
Çalışma Grupları & Komisyonlar
Sınıf Danışmanları
Öğrenci Temsilcileri
Hassas Görevler
Bölümler
Yetiştiricilik Bölümü
Temel Bilimler Bölümü
Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
İletişim
Koruma, Kullanma ve Geliştirme İçinde: Su ve Biyolojik Çeşitlilik
Yayın Tarihi: 30.08.2023 22:46