Yayın Tarihi: 16.10.2024 16:51

Fakültemiz; 10-12 Ekim 2024 tarihlerinde İzmir'de gerçekleşen Türkiye’nin tek uluslararası su ürünleri fuarı "FutureFish Eurasia 2024" (11. Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı)'e Dekan yardımcılarımız Prof.Dr. Hüseyin SEVGİLİ, Doç.Dr. Salim Serkan GÜÇLÜ, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin katılımlarıyla, stand kurarak katılmıştır. Fuarda ayrıca fakültemiz öğretim üyesi Doç.Dr. Mustafa Ceylan; "Su Ürünlerinin İhmal Edilen Potansiyeli: Tıbbi Sülükler" başlıklı sunumunu yapmıştır. Su Ürünleri sektörünün buluşma noktası olan fuarda, fakültemiz standı ilgi görmüş, sektör temsilcileri ile öğrencilerimizin iletişim kurması sağlanmış ve sektördeki gelişmeler-güncel durumu değerlendirilmiştir.