Yayın Tarihi: 07.10.2024 15:23

4 Ekim 2024-Cuma günü, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan GÖSTERİT ve Fakültemiz öğretim üyelerinin katılımlarıyla, 1.sınıf öğrencileri ile Oryantasyon programı çerçevesinde, “Tanışma Etkinliği” yapılmıştır.

Etkinlikte, 1. Sınıf Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Ufuk Gürkan YILDIRIM, fakültemiz ve laboratuvarların tanıtımı ile ilgili sunum gerçekleştirilmiştir. Ardından, öğrencilerimizin fakülte öğretim üyeleri ile tanışması için ikramlı kokteyl düzenlenmiştir. Eğirdir Gölü’nde tekne gezisinin ardından, Fakültemizin Eğirdir’deki Araştırma Birimi gezilmiş ve su ürünleri sektörü/gelişmeleri hakkında yeni öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir. Son olarak, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (SAREM) ziyaret edilip, öğrencilerimize yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilmiştir.