20 Ağustos 2018 Pazartesi

SDU-JEFF’ in 2. Sayısı (Cilt:14 Sayı:2 Haziran 2018) yayınlandı

07 Haziran 2018 Perşembe 10:18 tarihinde eklendi | 121 defa okundu

Dergimizin yeni sayısına http://dergipark.gov.tr/egirdir  adresinden ulaşılabilir.

1988 yılında yayın faaliyetlerine başlayan SDU-JEFF, yılda 4 kez (Mart-Haziran-Eylül-Aralık) yayınlanan, uluslararası, çabuk hakemlenen ve açık erişimli hakemli bir dergidir.

SDU-JEFF; “Su Ürünleri Yetiştiriciliği/Sağlığı/Beslenme/Genetiği, Limnoloji, Balıkçılık Biyolojisi/Balıkçılık Yönetimi, Balık- Sucul Omurgasız Biyolojisi/Taksonomisi, Nehirağzı ve Denizel Çevre/Biyolojisi, Su Kirliliği/Koruma/Sürdürülebilirlik, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri/Mikrobiyoloji/Biyokimyası, Su Ürünleri Sosyo-Ekonomisi, Su Ürünleri Avcılığı ve Teknolojisi” konularında İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanmış araştırma makalesi, olgu sunumu ve derleme formatlarında makaleler yayımlamaktadır.

Dergimiz; "Clarivate Analytics (Thomson Reuters) - Zoological Record, Tr Dizin (Haziran 2016 sayısından itibaren), Türkiye Atıf Dizini, DOAJ, DRJI, SciLit, Google Scholar, Sindex, Crossref, ROAD, SHERPA/RoMEO, MIAR, COSMOS IF, ResearchBib, ASOS Index, Sobiad, Arastirmax, Kaynakça.info, SJIFactor, EZB Elektronische Zeitschriftenbibliothek, Rootindexing " indexleri tarafından da taranmaktadır.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi

Ziraat Fakültesi Binası Kat:1 Doğu Yerleşkesi 32260, Isparta